Ha szomorúvá tesz – nem a tied!

Egy kérdés, ami segít az emberekkel lenni.

Tűnődtél már azon, hogy egyes emberek miért érzékenyebbek a körülöttük lévő világra, mint mások?

Üdvözöllek az x-man világban. Ők azok a csodálatos emberek, akik annyira csiszolva lettek energiában a körülöttük lévő világgal, hogy nagyon érzékenynek tűnnek, de mi van, ha valójában éberek?

Azoktól, akik érzékenynek, vagy befelé fordulónak címkéztek a világ legtöbbször azt kérdezi:
,,Miért vagy ennyire szomorú?”
,,Miért vagy ennyire érzékeny?”

Menyire segít ez a kérdés valójában? Legtöbbször csak még rosszabbul érzi magát a személy.

Tudtad, hogy  az érzelmeknek , érzéseknek és gondolatoknak a 98%-a nem a mienk, de megtanultuk őket lemásolni, átvenni, bevenni, cipelni, ami valójában az éberséged mások energiájára.

Tehát ezek az x-manek, akiknek hatalmas ébersége van a világra és a körülöttük lévő emberekre és hajlamosak venni a hangulatukat, gondolataikat, érzelmeiket.

Itt vannak a kérdések, amit feltehetsz, ha emberekkel vagy körül véve. EZ AZ ENYÉM? kérdezd meg magad, minden gondolatra, ami van, minden érzésre, ami van és minden érzelemre, ami van.

Ez lehet, nem hangzik logikusnak és őrültnek tűnik.

Minél inkább használod ezt a kérdést, annál inkább éber leszel arra, mi igaz Neked és mi nem. Pl: Te teljesen békés vagy, majd megjelenik valaki és elkezdesz depressziós, házsártos lenni.

Tedd fel a kérdést a fejedben.
,,Ez az enyém? És utána: ,,Ha Önmagam lennék, mit választanék?”

Minél többet kérdezel, annál inkább képes leszel meglátni egy nagyobb képet a szituációban, és kevésbé fogsz elveszni a gondolatokban, érzésekben, érzelmekben, amit felkapkodsz magad körül és legtöbbször azzal végződik, hogy hatása alá kerülsz.

Mi van, ha nem kell, hogy hatása alá kerülj bárminek, vagy bárkinek is magad körül?
Mi van, ha Önmagad tudsz lenni, bármi is a szituáció körülötted?
Milyen lenne az életed akkor?

Ez az enyém ? Ez olyan egyszerű és az egyszerűség, ami megnyitja az ajtót a lehetőségeidnek, és annak, hogy az energia és a kilátásaid megforduljanak.

Te, mint lény eredendően békés és örömteli vagy. Mi van, ha minden alkalommal, amikor szomorú vagy az nem a tied? Menj vele és nézd meg!”

Forrás: http://www.xmenabilities.com/blog/if-it-gets-you-blue-it-isnt-you-1-question-to-have-ease-with-being-around-people.

Fordította: Kovács Angéla