Women’s Cream / Progeszteron krém

Az eredeti norvég női krém ellenőrzött-, nagy tisztaságú- és professzionális alapanyagokból, mexikói yam gyökér kivonattal.

– Hiteles szakmai háttérrel rendelkező, nagy múltú, kiemelkedő norvég minőségű cég eredeti terméke
– 19 éves folyamatos fejlesztés eredményeként jött létre
– Körültekintő higiénikus csomagolás
– Garantáltan hosszú szavatosság a nagy tisztaságú professzionális alapanyagoknak köszönhetően
– Több tízezer elégedett visszatérő használó

A Women’s Cream-et 22 éve sikeresen alkalmazzák Norvégiában és 2009 óta Magyarországon is elérhető. A krém a Wild yam dél-amerikai növényből kivont hatóanyagot tartalmaz, melynek titka nem csupán a latin nevén dioscorea villosában rejlik.  A Women’s krém egy olyan fejlesztés, amely a wild yam hatóanyagával képes a petefészkünk által termelt hormonnal egy az egyben megegyező molekulájú hatóanyagot bejuttatni és így az eltolódott hormonális egyensúlyt helyreállítani.
Az alábbi nőgyógyászati esetek jöhetnek létre ösztrogén dominancia miatt:
– Premenstruációs szindróma (menstruáció előtti tünetegyüttes)
– Endometriózis
– PCO-S
– Menopausa- klimax (korai is)
– Vetélés
– Mióma
– Ciszta
– Meddőség
– Csontritkulás
– Autoimmun betegségek
– Mellrák
– Méhnyakrák

Konzultáció

2012-ben azért kezdtem bele a tanulásba és lettem hormon egyensúly terapeuta, hogy nőtársaim visszakaphassák életminőségüket, női egészségüket. A Women’s Cream nem csodaszer, nem tudjuk mindenkivel ugyanazt az eredményt elérni, de minden esetben javulás és akár teljes gyógyulás is elérhető, a krém megfelelő alkalmazása mellett.

Egyre több általános információ van az ösztrogén-dominancia alapú tünetek és betegségek okairól és kezelési lehetőségeiről. Úgy véljük, hogy egy nő gyógyulása akkor kezdődik, ha megtudja, mi áll a betegsége hátterében.

Ezért minden nőnek van egyéni konzultációs lehetősége, ha szeretné megérteni, mi történik a szervezetében. A konzultáció segít tisztába tenni, hogy mire érdemes odafigyelni, hogy egészséges nőként élhessen és családja egészségére is vigyázhasson.

Fontos figyelembe venni, hogy minden tünet-együttes, minden betegség és minden nő más-más terápiát igényel. Ezért amennyiben szeretne több információt, segítséget vagy személyre szabott konzultációt – kérem keressen bizalommal.

Nagyon szívesen segítek minden Nőnek, akinek fontos az egészsége és gondol a megelőzésre, akik régóta szeretnének kisbabát, vagy már kialakult nőgyógyászati tünetegyüttes, diagnózis miatt érdeklődnek, vagy akár a változó kort szeretnék kellemesen átélni.

Milyen információra van szükség?
Ahhoz, hogy segíteni tudjak, fontos többet tudni az adott állapotról, így az adott problémának megfelelően személyes tanáccsal tudjam ellátni.

Az alábbi információk fontosak:

  • Menstruáció: jellemezze fájdalom, mennyiség, hossz, minőség szempontjából
  • Pontos tünetek (ebben segítségére lehet az Ösztrogén dominanciás tünetek leírása)
  • Gyógyszerek: fogamzásgátlók és egyéb gyógyszerek szedése, mióta, meddig, jelenleg.
  • Kezelések: eddig alkalmazott kezelések, leletek
  • Műtétek
  • Labor eredmények (hormonsor)
  • Terhességek, lombikok, vetélések, szülések

Minél több látható az állapotból, annál többet tudok segíteni!

Fontos tudnivaló: az átadott információk fontosak a hormonális egyensúllyal kapcsolatban, azonban nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot és szakvéleményt, csupán kiegészítik azt!

Magyar Mónika
hormon egyensúly terapeuta
30/311-7544

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..