Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Access Bars® képzés Debrecenben Tiborral és Mónikával Debrecenben

2018-09-16 @ 10:00 - 17:00

Szeretnéd felfedni, kibontani és megélni azt a határtalan, zabolátlan, megállíthatatlan végtelen örömet, ami te és a tested igazán vagytok?

Egy életre szóló mágikus varázspálca ehhez a   Bars®, ami túlmegy a valóságunk szokásos, mindennapi problémáin, és kaput nyit egy olyan lehetséges jövő felé, ahol a választásaink által, az éberségünket használva, egy olyan életet teremthetünk, ami tápláló számunkra, amiben élvezetes létezni.

1 nap érted, a tápláló jövődért. Felfedezhetjük a lehetőségeket, és nagyszerűbbet hozhatunk létre, mint amit el tudunk képzelni.

Hol van az a terület az életedben, ahol változást szeretnél, mert vagy épp eleged van, vagy csak többre vágysz, vagy csak úgy egy másik élet/valóság/ működne neked?

Egy könnyed és mégis zseniális eszköztárt kínál neked ehhez az Access Consciousness®. Az „Access” szó magyarul hozzáférést, a „Consciousness” tudatosságot, a „Bars”pedig sávokat jelent. A „Bárok” olyan pontok és sávok a hajas fejbőrön és az arcon, amelyek eltárolták a valaha magunkévá tett összes hiedelmünk, nézőpontunk, ítéletünk elektromágneses összetevőjét. Olyan gondolatokat, ítéleteket, elképzeléseket, szabályokat, amelyekhez ragaszkodtunk.

Milyen érzés az Access Bars®?

Itt a remek alkalom, hogy elengedjük, töröljük őket, úgy, hogy konkrétan nem kell tudnunk, mit kell kitörölni. Hát nem tök bulis? 🙂Most van itt az idő, hogy megsemmisítsd a korlátaidat és azt az életet éld, ami tudod, hogy lehetséges?

“A változás az egyik dolog, amihez mindannyiunknak joga van – és mégis, ez az egyetlen dolog, amit legtöbben úgy kerülnek, mint a pestist! Tekintsd magad meghívva a lehetőségek világába, ahol a változás normálisabb, mint az, hogy változatlan maradj, és ahol nem csak kényelmessé válik, de lenyűgözővé, és egy olyan nagyszerű kalanddá, amit megélhetsz.” Gary és Dain

Ha holnap arra ébredhetnél, hogy nincs múltad, korlátaid, nincsenek mások elvárásai. Mit választanál? És most mit választanál?

KÉRD ÉS MEGADATIK Neked a VÉGTELEN VÁLASZTÁSOK Univerzuma, ahol megélheted, “Az életben minden könnyedén, örömtelien és ragyogva árad felém.®” térűrjét.

A Bars® varázspálca különböző élet-területek, mint pl:
• kommunikáció, • öregedés, • kontroll, 
• gyógyítás, • test, • szexualitás, • pénz pontjainak végtelenül gyengéd érintésével elengedheted mindazokat a régi energiákat, korlátozó gondolatokat, ítéleteket, fix nézőpontokat, hiedelmeket, elakadásokat, amelyeket eddig elraktároztál, s ami gátolja, hogy képes legyél el- és befogadni, és valami nagyszerűbbet, örömtelibbet teremteni, mint amit eddig lehetségesnek gondoltál. 

Ezen a napon ketten, Tibor és Mónika facilitálunk abban, hogy könnyedén elsajátítsd a módszert.

A képzés elvégzésével nemzetközileg elismert Bars kezelő leszel, oklevelet kapsz.

Vajon milyen ajtókat, kapukat, zárakat nyithatunk ki itt közösen, ami túlteremt minden elképzelésünkön és a legörömtelibb változás ajándékát hozza életünkbe? Mit teremthetünk együtt?

Befektetés Önmagadba: 60 000 Ft. (Magyarországon élőknek és keresőknek)

16-18 éves korig és ismétlőknek: 30 000 Ft. (Magyarországon élőknek és keresőknek)

Felnőtt résztvevők jelenlétében, gyerekeknek 15 éves korig a tanfolyam ingyenes.

Kérjük időben jelezd részvételi szándékod 🙂 Köszönjük!

Magyar Mónika Access Bars® & Testkezelés & Facelift Facilitátor, SOP (lehetőségek szimfóniája) kezelő, ESSE kezelő
+36 30/311-7544

 

Bajusz Tibor

Access Bars®  & Testkezelés & Facelift Facilitátor,

SOP (lehetőségek szimfóniája) kezelő
+43 681 81781227

Részletek

Dátum:
2018-09-16
Időpont:
10:00 - 17:00

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..