Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

1 kurzus a felszabadult, örömteli mindennapokért Debrecenben

2019-02-23 @ 10:00 - 17:00

Kinek szól ez? Talán azoknak, akik azzal töltötték az életüket, hogy felfedezőként keressék a valami más, több, nagyszerűbb  lét lehetőségeit. Mert mindig is tudták hogy léteznek boldog, felszabadult, örömteliséggel teli mindennapok.

Létezik, hogy  választási lehetőségeink végtelenek és a lehetőségek bőségesek? Mi van, ha elérhető, hogy az élet a Földön igazán neked való, élvezetes és  vibráló legyen, ha fiatal vagy, ha nem, légy bár férfi vagy nő, légy “egészséges” vagy sem, vagy éppen boldog/boldogtalan.

Mi van, ha szinte bármi, tényleg bármi megváltoztatható?

Az Access Consciousness nem titkolt célja, az hogy megerősítsen abban, hogy tudd,  hogy tudsz.  Egyszerű eszközök, információk amivel megteremtheted azt az életet, amire vágytál. Egy lehetséges út ez a tudatossághoz. Ha bármi más működik neked, akkor válaszd csak azt.

Az Access alapképzése a Bars®.

Finoman megérintve a Bars pontokat, elkezd kitisztulni az, ami távol tart attól, hogy azt az életet válaszd, éld, ami neked igazi. Egyszerűen hangzik? Mert az is.

Mi a Bars kezelés ajándéka?

Ahogyan a számítógép adattárolójában: egész életed során elraktározódnak gondolatok, érzelmek, hozzáállások, nézőpontok, ítéletek, érzések, megfontolások, amiket magadévá tettél. Egyszerűen elengedheted, leteheted, eltörölheted ezeket,  a bárok futtatásával. Ahogyan tisztítod ezt, felszabadultabb leszel, elolvadnak a korlátozások,  a korábbi beszűkült életed kiterjedhet, és akár megváltozhat az egész életed is, ha szeretnéd.

A Bars 32 pont és sáv a fejen, amit ha finoman, gyengéden megérintenek, az energia felszabadul és szabadon tud áramolni.Access Bars ízelítő

Ha szeretnéd és választod, könnyedén leteheted a korlátozó nézőpontjaid, különböző életterületek elakadásait, blokkjait. Miközben ellazultan fekszel és befogadsz. Megengeded, hogy a kezelő Bars kezelést ajándékozzon Neked.

A Bars® mágikus varázspálcája, különböző élet-területek, mint pl:
• kommunikáció, • öregedés, • kontroll, • gyógyítás, • test, •szexualitás, • pénz pontjainak
végtelenül gyengéd érintésével elengedheted a régi energiákat, korlátozó ítéleteket, fix nézőpontokat, hiedelmeket, amelyeket eddig elraktároztál, s ami gátolja, hogy képes legyél el- és befogadni, és valami nagyszerűbbet, mint tegnap, mint amit eddig lehetségesnek gondoltál.

1 nap érted, 1 nap a jelenedért, jövődért, a bolygóért, az örömért. A képzés után oklevelet kapsz nemzetközileg elismert BARS KEZELŐ leszel.

Befektetés Önmagadba:

63000 Ft (M-on élőknek és keresőknek)

16-18 évig, ismétlőknek: 31.500 Ft (Mo-n élőknek és keresőknek)

Felnőtt tanfolyami résztvevővel, gyerekeknek 15 éves korig a tanfolyam INGYENES.

Mi az az energetikai kaland, amit együtt fedezhetünk fel?

Bízunk benne, hamarosan Veled is találkozunk! Mi kellene hozzá?

Ha belekóstolnál az (Access Bars®) kezelésbe, velünk megteheted: http://vegtelenvalasztasok.hu/event/izelito-kiprobalas-es-ajandekozas-debrecenben/

Ha van ötleted, kinek lehet ez még kihagyhatatlan hozzájárulás és meginvitálod, örömmel várjuk őt is és azon tűnődünk mit hozhatunk létre itt és most együtt. Szívesen utazunk, ha elvégeznéd, ha szervezőként hozzájárulnál, örömmel működünk együtt veled.

Előzetes bejelentkezést időben kérünk szépen:Mónika és Tibor

Magyar Mónika Access Bars® & Testkezelés & Facelift Facilitátor, SOP (lehetőségek szimfóniája) kezelő, ESSE kezelő
+36 30/311-7544

Bajusz Tibor Access Bars® & Testkezelés & Facelift Facilitátor, SOP (lehetőségek szimfóniája) kezelő
+43 681 81781227

 

Helyszín

Debrecen
Debrecen, 4024 Magyarország

Szervezők

Magyar Mónika
Bajusz Tibor

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..