ENERGY termékek

Energy, ahol a természet gyógyit
Forrás: https://www.energy.sk/hu/

Az Energy cég kínálata gyógynövény alapanyagú, bioinformációs technológia alkalmazásával gyártott készítményekből áll. Összeállításuk és gyártásuk az ősi kínai orvoslás alapelvei szerint történik, ám szakértőik mindemellett felhasználják a fitoterápia, a kristályterápia, a homeopátia, és a modern bioinformációs módszerek legújabb ismereteit is.

Az Energy társaság kínálatában olyan hatékony, kizárólag természetes készítményeket találhatnak, amelyeket szakértőink az ősi kínai orvostudomány alapelvei, illetőleg a fitoterápia, a homeopátia, a kristályterápia, a biorezonancia, valamint a pszichotronika legújabb ismeretei alapján állítottak össze.

A cég alapkínálata a Pentagram© koncentrátumokból áll, amely termékek működésének alapelve a rendkívül hatékony “Regeneráció a pentagramban” módszerből indul ki. Az egészségvédelem és a betegségmegelőzés terén világújdonságról beszélhetünk. Öt készítmény az emberi szervezet öt részére hat, tehát az egészséghez vezető út öt lépcsőfokáról van szó.

A regeneráció a Pentagramban készítményei koncentrátumok formájában belső használatra, valamint a Pentagram© infokozmetikájának alkalmazásával külső használatra is alkalmasak. A szóban forgó öt regeneráló krém a gyógynövény összetevőkön, a rendkívül hatékony anyagokon (többek között a liposzómákon, AHA savon, vitaminokon …) és bioinformációkon kívül a Podhajská forrásból származó energiadús ásványvizet is tartalmaz.  A Pentagram filozófiáját további kiegészítő készítmények hirdetik, ezek közül is jelenleg a tőzeg tartalmú termékek aratják a legnagyobb sikereket. A humátok a természet legtökéletesebb szubsztanciái, amelyek széles körben hatnak az emberi szervezetre, legyen szó akár betegséggyógyításról, akár a betegség kialakulásának megelőzéséről.

Mik a hozzájutás lehetőségei Magyarországon?

Nagy örömünkre megszületett az a lehetőség, hogy a legtöbb készítmény (1 db) megvásárlásával (néhány termék kivételével: teák, samponok, szappanok, fürdősó) plusz egyszeri 1.500.- Ft-os regisztrációs költség megfizetésével Energy klubtag lehetsz 1 teljes évre. Az 1 év lejártával 1500 Ft megfizetésével (termék vásárlásának feltétele nélkül) a regisztráció évről–évre meghosszabbítható.

Ha van kedved, csatlakozz Te is az Energy különleges világához.

A hozzájutás Magyarországon

Személyesen klubokban, postán. A postázási költség előreutalással 1500 Ft 2 kg-ig. 29000 Ft felett, ingyenes a szállítási költség.

Nem véletlen az, hogy nem igazán látsz csillogó-villogó marketingterveket. Az Energy ebben is más. Ez viszont nem jelenti azt, hogy ne lehetne az Energy-vel foglalkozónak komoly jövedelme, sőt. Semmi sem kötelező – de minden lehetséges!

A klubtagság nem jár semmilyen kötelezettséggel (nincsenek kötelező vásárlások, stb.), csupán egy lehetőség, hogy megismerd az Energy varázslatos világát és hozzájárulj a körülötted lévők egészségéhez.

2019. október 1-től érvényes friss árlista:

ENERGY_ARJEGYZEK_2019.10.01. Vegtelen Energy

Mik a hozzájutás lehetőségei Külföldön?

Kérlek írj, vagy hívj és megbeszéljük a részleteket. Magyar Mónika 30/311-7544 vegtelenvalasztasok@gmail.com 

Energy – Mit is jelent?

 • 5 elemmel együtt
 • Test, Lélek és Szellem egysége
 • Hatékony segítség a gyermekektől az idősekig.
 • Természetes forrásokból, tiszta gyógynövény koncentrátumok, bioinformációkkal.
 • Prémiumkategóriás készítmények – mesterséges adalékanyag, színezék, alkohol és cukor nélkül.

Milyen előnyökkel is jár a klubtagság?

 • Minden hónapban kapsz a postaládádba egy exkluzív nyomtatott magazint (Energy VITAE, benne jobbnál-jobb cikkekkel, leírásokkal, tapasztalatokkal, ötletekkel.)
 • A legkedvezőbb magyarországi nagykereskedelmi árakon tudsz hozzájutni a készítményekhez.
 • Minden hónapban vannak akciók, erről is kapsz majd ismertetőt a Vitae magazinban és emailen. Átlagosan 20-25%-kal kedvezőbb árakon jutsz a készítményekhez.
 • Vásárlásaid után képződött árengedményt levásárolhatod, vagy számla ellenében kiválthatod.
 • A részedre kiállított plasztik klubkártyával bármelyik családtagod, barátod vásárolhat az ország egész területén az Energy klubokban, rendelhetsz interneten.
 • Rendszeresen vannak szakmai előadások, konferenciák.
 • Nagyon sok értékes, hasonló gondolkodású emberrel ismerkedhetsz meg, így a világ is jobban kinyílik számodra.

Hátrányai: nem ismertek 🙂 

Ha Te is ezt választod, szeretettel üdvözöllek az Energy különleges világában!

Megvásárolhatod a termékeket közvetlenül tőlem, vagy regisztrálhatsz nálam.

Regisztráció előnyei még:

 • A kiállított tagsági azonosítóval bármelyik családtag, barát vásárolhat Magyarország egész területén a kijelölt helyeken és klubokban.
 • Rendszeresen vannak szakmai előadások, és minden évben egy-két konferencia szokott lenni Budapesten.
 • Mindezekre 1.500.- Ft regisztrációs díj + 1 termék (kivéve szappanok, teák, samponok, fürdősó) megvásárlásával jogosult lesz.

Hátrányai: nem ismertek. 🙂 

Ha szeretnél vásárolni Energy terméket, vagy beregisztrálni és Energy klubtaggá válni, keress bátran:

Magyar Mónika 30/311-7544

vegtelenvalasztasok@gmail.com 

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..