ENERGY termékek

Energy, ahol a természet gyógyit
Forrás: https://www.energy.sk/hu/

Világújdonság – a Pentagram® regeneráció rendszere

Az Energy Cég egyedülálló bioinformációs készítményei két szinten hatnak az emberi szervezetre – a természetes összetevők közvetlenül a test szerveire hatnak, míg a bioinformációk a biorezonancia alapelve szerint az agykéreg alatti irányító központokra fejtik ki hatásukat. A bioinformációk felerősítik a gyógynövény tartalmú készítmények hatásait és harmonizálják az ember energetikai rendszerének működését.

A gyógynövény-koncentrátumok megfelelnek az 5 természeti alapelem energiáinak:

VIRONAL – Fém,

REGALEN – Fa,

RENOL – Víz,

GYNEX – Föld,

KOROLEN – Tűz.

Ezek kölcsönös együtthatása adja a hagyományos kínai orvoslás (HKO) szerint az egészség kulcsát.

A készítmények rendszere mind a 12 alap- vető, páros energetikai pályára (meridiánra) hat, és rajtuk keresztül méregteleníti, valamint regenerálja a szervezetet.

A készítmények alkalmazhatók fokozatosan, meghatározott sorrendben végzett tisztító kúraként az egészség megerősítése és a szervezet energetikai rendszerének aktiválása céljából, vagy pedig önállóan, célzottan – a konkrét egészségügyi probléma jellege szerint.

A készítmények megfelelő sorrendjének meghatározása vagy a megfelelő gyógynövény-koncentrátum célzott alkalmazása végett konzultáljon az ENERGY munkatársaival.

Az 5 gyógynövény-koncentrátumból álló Pentagram® regeneráció rendszerét kiegészíti 5 bioinformációs Pentagram® gyógynövény-krém, amelyek szintén megfelelnek az 5 elemnek:

DROSERIN – Fém,

PROTEKTIN – Fa,

ARTRIN – Víz,

CYTOVITAL – Föld,

RUTICELIT – Tűz.

A krémeket használhatjuk a gyógynövény-koncentrátumokkal együtt vagy akár önmagukban is. A krémeket az adott energetikai pályák mentén vagy a szóban forgó pályák működését befolyásoló szervek fölötti területeken alkalmazzuk.

Részletes tájékoztatás az említett készítményekkel kapcsolatban az ENERGY Klubokban beszerezhető Pentagram® regeneráció című kiadványban:

Pentagram-regeneracio-2018_OK

 

A gyógynövény-koncentrátumok és -krémek használhatók önmagukban vagy akár más ENERGY készítménnyel kombinálva. A gyógynövény-koncentrátumok belsőleg történő alkalmazása a krémek külső használatával együtt tovább bővíti a regeneráció lehetőségeit, legyen szó akár betegségmegelőzésről, akár gyógyulásról. A Pentagram® rózsa ábráján könnyen megtalálhatjuk, hogy a test adott szervéhez mely ENERGY készítmények tartoznak.

VIRONAL – DROSERIN

Elsősorban a tüdő, a vastagbél, a vékonybél, valamint a lép energetikai pályáját harmonizálják. Mindkét készítmény alkalmazható betegségmegelőzésben vagy akár olyan akut vírusos és bakteriális fertőzések keze- lésében, mint pl. az influenza, torokgyulladás, felső légúti gyulladások, láz, de használhatók verejtékezés fokozására vagy akár az immunrendszer és a nyirokrendszer működésének javítására is. A VIRONAL antibioti- kumokkal együtt is szedhető. A DROSERIN hathatós segítséget nyújt az influenza kezdődő tüneteinek észlelésekor.

REGALEN – PROTEKTIN

Elsősorban a máj, az epehólyag, a gyomor, a lép és a kormányzó vezeték energetikai pályáját harmonizálják. A REGALEN és a PROTEKTIN használata főleg emésztési problémákban javasolt, illetve azokban az esetekben, amikor a szervezetnek méreg- telenítésre és regenerációra van szüksége (epeproblémák, felfújódás, kimerültség, asztma, allergia, ekcéma stb.) A REGALEN kiválóan alkalmazható a tavaszi tisztítókúráknál, a PROTEKTIN pedig elbánik minden viszkető kiütéssel.

RENOL – ARTRIN

Elsősorban a vese és a húgyhólyag energetikai pályáján jelentkező problémák kezelésére javasolt készítmények. Hatékony segítséget nyújtanak ugyanis az említett területek regenerálásában. Mindkét készítmény remekül alkalmazható degeneratív izületi betegségekben, alsó végtagi és szemödémában. A RENOL mindemellett erősíti az immunrendszert, az ARTRIN pedig jótékonyan hat a mozgásszervekre.

GYNEX – CYTOVITAL

Főleg a befogadó és a hármas melegítő energetikai pályáját harmonizálják. Felgyorsítják a nők és a férfiak szervezetének regenerálódását. Mindkét készítmény gyulladáscsökkentő hatású. A GYNEX nem csak a női betegségekre hat jótékonyan. Fogyókúrák során segít csökkenteni az étvágyat, stabilizálja a lelki állapotot, és kiválóan hat a bőrre. A CYTOVITAL segít megakadályozni a ráncok kialakulását, és hatékony a narancsbőr ellen.

KOROLEN – RUTICELIT

Mindkét készítmény a szív, a kormányzó vezeték és a hármas melegítő energetikai pályáján kialakuló problémák megoldásában nyújt segítséget. A KOROLEN kiválóan alkalmazható szív-és érrendszeri betegségek kialakulásának megelőzésére, továbbá magas koleszterinszint, stressz, krónikus fáradtság szindróma (CFS) esetén vagy akár a vér minőségének javítása céljából. Mindemellett támogatja a központi idegrendszer működését, segítséget nyújt álmatlanság, szenilitás és számtalan pszichikai probléma esetében is. A RUTICELIT sikeresen használható többek között az érfalak megerősítésére.

Nem érhető el leírás a fényképhez.

A Pentagram® koncentrátumok széles körben alkalmazhatók mind a betegség- megelőzésben, mind egészségügyi problémák kiegészítő kezelésében, ráadásul a modern (nyugati) orvostudomány keretei között végzett terápiával párhuzamosan is folyamodhatunk hozzájuk.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha bármilyen kérdése van az egészsége megőrzésével vagy konkrét egészségügyi problémával kapcsolatban, de eddig nem merte megkérdezni! Mi meghallgatjuk, és megteszünk mindent, hogy segítsünk!

Az Energy cég kínálata gyógynövény alapanyagú, bioinformációs technológia alkalmazásával gyártott készítményekből áll. Összeállításuk és gyártásuk az ősi kínai orvoslás alapelvei szerint történik, ám szakértőik mindemellett felhasználják a fitoterápia, a kristályterápia, a homeopátia, és a modern bioinformációs módszerek legújabb ismereteit is.

Az Energy társaság kínálatában olyan hatékony, kizárólag természetes készítményeket találhatnak, amelyeket szakértőink az ősi kínai orvostudomány alapelvei, illetőleg a fitoterápia, a homeopátia, a kristályterápia, a biorezonancia, valamint a pszichotronika legújabb ismeretei alapján állítottak össze.

A cég alapkínálata a Pentagram© koncentrátumokból áll, amely termékek működésének alapelve a rendkívül hatékony “Regeneráció a pentagramban” módszerből indul ki. Az egészségvédelem és a betegségmegelőzés terén világújdonságról beszélhetünk. Öt készítmény az emberi szervezet öt részére hat, tehát az egészséghez vezető út öt lépcsőfokáról van szó.

A regeneráció a Pentagramban készítményei koncentrátumok formájában belső használatra, valamint a Pentagram© infokozmetikájának alkalmazásával külső használatra is alkalmasak. A szóban forgó öt regeneráló krém a gyógynövény összetevőkön, a rendkívül hatékony anyagokon (többek között a liposzómákon, AHA savon, vitaminokon …) és bioinformációkon kívül a Podhajská forrásból származó energiadús ásványvizet is tartalmaz.  A Pentagram filozófiáját további kiegészítő készítmények hirdetik, ezek közül is jelenleg a tőzeg tartalmú termékek aratják a legnagyobb sikereket. A humátok a természet legtökéletesebb szubsztanciái, amelyek széles körben hatnak az emberi szervezetre, legyen szó akár betegséggyógyításról, akár a betegség kialakulásának megelőzéséről.

Mik a hozzájutás lehetőségei Magyarországon?

Nagy örömünkre megszületett az a lehetőség, hogy a legtöbb készítmény (1 db) megvásárlásával (néhány termék kivételével: teák, samponok, szappanok, fürdősó) plusz egyszeri 1.500.- Ft-os regisztrációs költség megfizetésével Energy klubtag lehetsz 1 teljes évre. Az 1 év lejártával 1500 Ft megfizetésével (termék vásárlásának feltétele nélkül) a regisztráció évről–évre meghosszabbítható.

Ha van kedved, csatlakozz Te is az Energy különleges világához.

A hozzájutás Magyarországon

Személyesen klubokban, postán. A postázási költség előreutalással 1500 Ft 2 kg-ig. 29000 Ft felett, ingyenes a szállítási költség.

Nem véletlen az, hogy nem igazán látsz csillogó-villogó marketingterveket. Az Energy ebben is más. Ez viszont nem jelenti azt, hogy ne lehetne az Energy-vel foglalkozónak komoly jövedelme, sőt. Semmi sem kötelező – de minden lehetséges!

A klubtagság nem jár semmilyen kötelezettséggel (nincsenek kötelező vásárlások, stb.), csupán egy lehetőség, hogy megismerd az Energy varázslatos világát és hozzájárulj a körülötted lévők egészségéhez.

2019. október 1-től érvényes friss árlista:

ENERGY_ARJEGYZEK_2019.10.01. Vegtelen Energy

Mik a hozzájutás lehetőségei Külföldön?

Kérlek írj, vagy hívj és megbeszéljük a részleteket. Magyar Mónika 30/311-7544 vegtelenvalasztasok@gmail.com 

Energy – Mit is jelent?

 • 5 elemmel együtt
 • Test, Lélek és Szellem egysége
 • Hatékony segítség a gyermekektől az idősekig.
 • Természetes forrásokból, tiszta gyógynövény koncentrátumok, bioinformációkkal.
 • Prémiumkategóriás készítmények – mesterséges adalékanyag, színezék, alkohol és cukor nélkül.

Milyen előnyökkel is jár a klubtagság?

 • Minden hónapban kapsz a postaládádba egy exkluzív nyomtatott magazint (Energy VITAE, benne jobbnál-jobb cikkekkel, leírásokkal, tapasztalatokkal, ötletekkel.)
 • A legkedvezőbb magyarországi nagykereskedelmi árakon tudsz hozzájutni a készítményekhez.
 • Minden hónapban vannak akciók, erről is kapsz majd ismertetőt a Vitae magazinban és emailen. Átlagosan 20-25%-kal kedvezőbb árakon jutsz a készítményekhez.
 • Vásárlásaid után képződött árengedményt levásárolhatod, vagy számla ellenében kiválthatod.
 • A részedre kiállított plasztik klubkártyával bármelyik családtagod, barátod vásárolhat az ország egész területén az Energy klubokban, rendelhetsz interneten.
 • Rendszeresen vannak szakmai előadások, konferenciák.
 • Nagyon sok értékes, hasonló gondolkodású emberrel ismerkedhetsz meg, így a világ is jobban kinyílik számodra.

Hátrányai: nem ismertek 🙂 

Ha Te is ezt választod, szeretettel üdvözöllek az Energy különleges világában!

Megvásárolhatod a termékeket közvetlenül tőlem, vagy regisztrálhatsz nálam.

Regisztráció előnyei még:

 • A kiállított tagsági azonosítóval bármelyik családtag, barát vásárolhat Magyarország egész területén a kijelölt helyeken és klubokban.
 • Rendszeresen vannak szakmai előadások, és minden évben egy-két konferencia szokott lenni Budapesten.
 • Mindezekre 1.500.- Ft regisztrációs díj + 1 termék (kivéve szappanok, teák, samponok, fürdősó) megvásárlásával jogosult lesz.

Hátrányai: nem ismertek. 🙂 

Ha szeretnél vásárolni Energy terméket, vagy beregisztrálni és Energy klubtaggá válni, keress bátran:

Magyar Mónika 30/311-7544

vegtelenvalasztasok@gmail.com 

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..