ENERGY termékek

Energy, ahol a természet gyógyit
Forrás: https://www.energy.sk/hu/

Az Energy cég kínálata gyógynövény alapanyagú, bioinformációs technológia alkalmazásával gyártott készítményekből áll. Összeállításuk és gyártásuk az ősi kínai orvoslás alapelvei szerint történik, ám szakértőik mindemellett felhasználják a fitoterápia, a kristályterápia, a homeopátia, és a modern bioinformációs módszerek legújabb ismereteit is.

Az Energy társaság kínálatában olyan hatékony, kizárólag természetes készítményeket találhatnak, amelyeket szakértőink az ősi kínai orvostudomány alapelvei, illetőleg a fitoterápia, a homeopátia, a kristályterápia, a biorezonancia, valamint a pszichotronika legújabb ismeretei alapján állítottak össze.

A cég alapkínálata a Pentagram© koncentrátumokból áll, amely termékek működésének alapelve a rendkívül hatékony “Regeneráció a pentagramban” módszerből indul ki. Az egészségvédelem és a betegségmegelőzés terén világújdonságról beszélhetünk. Öt készítmény az emberi szervezet öt részére hat, tehát az egészséghez vezető út öt lépcsőfokáról van szó.

A regeneráció a Pentagramban készítményei koncentrátumok formájában belső használatra, valamint a Pentagram© infokozmetikájának alkalmazásával külső használatra is alkalmasak. A szóban forgó öt regeneráló krém a gyógynövény összetevőkön, a rendkívül hatékony anyagokon (többek között a liposzómákon, AHA savon, vitaminokon …) és bioinformációkon kívül a Podhajská forrásból származó energiadús ásványvizet is tartalmaz.  A Pentagram filozófiáját további kiegészítő készítmények hirdetik, ezek közül is jelenleg a tőzeg tartalmú termékek aratják a legnagyobb sikereket. A humátok a természet legtökéletesebb szubsztanciái, amelyek széles körben hatnak az emberi szervezetre, legyen szó akár betegséggyógyításról, akár a betegség kialakulásának megelőzéséről.

Mik a hozzájutás lehetőségei Magyarországon?

Nagy örömünkre megszületett az a lehetőség, hogy a legtöbb készítmény (1 db) megvásárlásával (néhány termék kivételével: teák, samponok, szappanok, fürdősó) plusz egyszeri 1.500.- Ft-os regisztrációs költség megfizetésével Energy klubtag lehetsz 1 teljes évre. Az 1 év lejártával 1500 Ft megfizetésével (termék vásárlásának feltétele nélkül) a regisztráció évről–évre meghosszabbítható.

Ha van kedved, csatlakozz Te is az Energy különleges világához.

Az Energy egyedi és különleges energetikával rendelkező készítményeivel akkor tudsz sikeres lenni, ha saját és embertársaid egészségének megőrzésében, a különböző egészségügyi problémák megoldásában vagy érdekelt. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy Energy készítmények szedése esetén minden tünet egy csapásra megoldódik, elmúlik, meggyógyul, kell a Te hozzájárulásod is.

A hozzájutás Magyarországon

Személyesen klubokban, postán. A postázási költség előreutalással 1500 Ft 2 kg-ig. 29000 Ft felett, ingyenes a szállítási költség.

Nem véletlen az, hogy nem igazán látsz csillogó-villogó marketingterveket. Az Energy ebben is más. Ez viszont nem jelenti azt, hogy ne lehetne az Energy-vel foglalkozónak komoly jövedelme, sőt. Semmi sem kötelező – de minden lehetséges!

A klubtagság nem jár semmilyen kötelezettséggel (nincsenek kötelező vásárlások, stb.), csupán egy lehetőség, hogy megismerd az Energy varázslatos világát és hozzájárulj a körülötted lévők egészségéhez.

2019. október 1-től érvényes friss árlista:

ENERGY_ARJEGYZEK_2019.10.01. Vegtelen Energy

Mik a hozzájutás lehetőségei Külföldön?

Kérlek írj, vagy hívj és megbeszéljük a részleteket. Magyar Mónika 30/311-7544 vegtelenvalasztasok@gmail.com 

MIÉRT PONT AZ ENERGY?

Bármelyik szakembert, orvost, természet-gyógyászt megkérdeznénk, miért választották ezt az utat, a válasz az lenne, hogy a döntésük meghozatalában a legnyomósabb érv saját pozitív tapasztalatuk volt.

Könnyű olyan készítményeket másoknak is ajánlani, melyeknek hatásfokáról és minőségéről önmagunk is meggyőződtünk.

Energy – Mit is jelent?

 • 5 elemmel az egészségért
 • Test, Lélek és Szellem egysége
 • Tünetek helyett fókuszban az oki terápia
 • Hatékony segítség a gyermekektől az idősekig.
 • Természetes forrásokból, tiszta gyógynövény koncentrátumok, bioinformációkkal.
 • Prémiumkategóriás készítmények – mesterséges adalékanyag, színezék, alkohol és cukor nélkül.

Milyen előnyökkel is jár a klubtagság?

 • Minden hónapban kapsz a postaládádba egy exkluzív nyomtatott magazint (Energy VITAE, benne jobbnál-jobb cikkekkel, leírásokkal, tapasztalatokkal, ötletekkel.)
 • Elektronikusan kapsz esettanulmányokat, tapasztalatokat.
 • A legkedvezőbb magyarországi nagykereskedelmi árakon tudsz hozzájutni a készítményekhez.
 • Minden hónapban vannak akciók, erről is kapsz majd ismertetőt a Vitae magazinban és emailen. Átlagosan 20-25%-kal kedvezőbb árakon jutsz a készítményekhez.
 • Vásárlásaid után képződött árengedményt levásárolhatod, vagy számla ellenében kiválthatod.
 • A részedre kiállított plasztik klubkártyával bármelyik családtagod, barátod vásárolhat az ország egész területén az Energy klubokban, rendelhetsz interneten.
 • Rendszeresen vannak szakmai előadások, konferenciák.
 • Nagyon sok értékes, hasonló gondolkodású emberrel ismerkedhetsz meg, így a világ is jobban kinyílik számodra.

Hátrányai: nem ismertek 🙂 

Ha Te is ezt választod, szeretettel üdvözöllek az Energy különleges világában!

Megvásárolhatod a termékeket közvetlenül tőlem, vagy regisztrálhatsz nálam.

Regisztráció előnyei még:

 • A kiállított tagsági azonosítóval bármelyik családtag, barát vásárolhat Magyarország egész területén a kijelölt helyeken és klubokban.
 • Rendszeresen vannak szakmai előadások, és minden évben egy-két konferencia szokott lenni Budapesten.
 • Mindezekre 1.500.- Ft regisztrációs díj + 1 termék (kivéve szappanok, teák, samponok, fürdősó) megvásárlásával jogosult lesz.

Hátrányai: nem ismertek. 🙂 

Ha szeretnél vásárolni Energy terméket, vagy beregisztrálni és Energy klubtaggá válni, keress bátran:

Magyar Mónika 30/311-7544

vegtelenvalasztasok@gmail.com 

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..