Élvonalbeli kvantum formula

Az egyén elméje olyan, mint egy hatalmas adatbázishoz kapcsolódó számítógépes terminál…

Ez az adatbázis a zsenialitás birodalma; miután pedig embernek lenni egyet jelent az adatbázisban való szerepléssel, ebből következik, hogy születése folytán mindenki hozzáférhet ehhez a zsenialitáshoz. Az adatbázisban tárolt korlátlan információkról bebizonyosodott, hogy azok néhány másodperc alatt bárki számára, bárhol és bármikor könnyedén elérhetők.

Ez valóban döbbenetes felfedezés, amely az egyén és az egész emberiség életét megváltoztathatja, méghozzá elképzelhetetlen módon és mértékben. Az adatbázist nem korlátozza sem tér, sem idő, sem egyedi tudat…” (Részlet az Erő kontra erő c. könyvből)

Kvantumfizika? Mi a szösz?

A lehetőségek fizikája. A kvantumfizikusok felismerték, hogy minden fizikai dolog, esemény, körülmény az Univerzumból ered. Az Univerzum képes a gondolatainkra aprólékosan reagálni. A kvantumfizika felfedi azt, amit a bölcsek, tanítók, mesterek, filozófusok ősidők óta tanítanak az életről. Azt mondják minden a semmiből érkezik. Minden mozgásban van. Minden energiából áll. Minden a gondolat hatására jön létre. Ez viszont azt bizonyítja, hogy minden körülöttünk levő dolog összefügg a kvantumfizikával.

A kvantumfizika egy speciális tudományforma, amely választ ad arra, hogyan jön létre, minden kézzelfogható dolog a világban.

Később kiderül, hogy milyen sok köze van, a boldogságunkhoz és a sikereinkhez is az életben, de kicsit vissza kell menni egy-két ismert fizikusig…

Einstein: az Univerzumban a legkisebb részecske is ugyanabból az anyagból tevődik össze, mint a legnagyobb. Ez az anyag: a tiszta energia, ami minden dolgot alkot, körülöttünk az egész Világ-egyetemben. Szerinte a világegyetem, az Univerzum, a Tejútrendszer, a Föld, a teremtmények, a szerveink, a sejtek, a molekulák, az atomok, a szubatomi részecskék, mind egy anyagból vannak.

Ebből a tényből következik az is, hogy a fák, a madarak csiripelése, a színek, a kutyánk, a telefonunk, amin ezt az írást is olvassuk, az oxigén, a szél, az érzelmek, a gondolatok, az ízek és még sorolhatnánk, mind ugyanabból az energiából állnak.

Igen ám, de Einstein azt mondta az energia részecske.

Viszont jött Thomas Young, egy fiatal tudós, ő meg azt mondta az energia hullám.

Majd jött egy harmadik tudós, Neils Bohr aki azt mondta, hogy az energia hullámként is, de részecskeként is létezhet.

3 tudós, háromféle dolgot állít. Kié az igazság?

Einstein nem veszít fényéből…meglepő lesz a válasz!

1927-ben Belgiumban, Brüsszelben, Neils Bohr és néhány kvantumfizikus egy hihetetlen felfedezést tett, ma a “koppenhágai értelmezés” néven ismert ez a kísérlet.

A tudósok által vizsgált szubatomi részecskék, aszerint alakultak át, hullámokká, vagy részecskékké, hogy a vizsgáló személynek, milyen saját gondolatai voltak. Vagyis a vizsgált energia a tudós gondolatától és a hitétől változott. Ha a tudós hullámokat látott, akkor azzá alakult, ha pedig részecskéket, akkor az lett belőle.

Hihetetlen, de itt még itt nincs vége… mert van még egy kísérlet, amiről beszélni kell, ez pedig Max Planck nevéhez fűződik, a felfedezés neve pedig a Quantum Entanqlement, magyarul (kvantum-összefonódás).

A tudósok felfedezték, hogy ezek a részatomos részecskék, amit szétválasztanak egy laboratóriumi környezetben, kommunikálni tudnak egymással. És ami még ennél is meglepőbb, hogy a két részecske között ez a vibráció, azonnal megérkezik, független attól, hogy milyen messze vannak egymástól.

Így bebizonyosodott, az energia közötti kommunikációnak, sem térre, sem időre nincs szüksége!

Az energia össze tud kapcsolódni, más energiával, vagyis a fény sebességnél is gyorsabban ér célba, mert az energia nem megy sehova. Ha pedig egy helyben állva kommunikál, akkor gyorsabb a fény sebességénél.

Felmerül bennünk a kérdés, hogy egy-egy részecske hogyan lehet egy időben, egyszerre két helyen is. Kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy a két részecske közötti távolság csak illúzió. Vagyis olyat látunk ami nincs is ott. Mint amikor a forró pusztában látjuk a messzeségben a tavat, de az valójában, csak az agyunk szüleménye. A gondolataink vetítik oda.

Ez pedig azt a hihetetlen dolgot jelenti, hogy a Világegyetemben minden összekapcsolt végtelen energia, képes kommunikálni egymással, tér és idő tekintet nélkül és ehhez csak a gondolatainkra van szükség.

Van még egy másik kísérlet, ami még ezt is kicsit túlszárnyalja! Egy Cleve Baxter nevű tudós, vizsgálatokat folytatott az amerikai hadseregben. Egy férfi szájából DNS mintát vett és azt vizsgálta a miközben a férfival különböző produkciókat nézettek a televízión.  A férfi érzelmi változásaira, a DNS is azonnal reagált.
Cleve Baxter ugyanezt a kísérletet megismételte, de több száz mérföld távolságról vizsgálta a férfitól vett DNS-t. Az eredmények ugyanazok voltak. A DNS ismét azonnal reagált a férfi minden reakciójára, tértől és időtől függetlenül.“Akit nem ráz meg a kvantumelmélet, az nem értette meg”

Ennek a Niels Bohr idézetnek sok a valóságalapja, hiszen láthatjuk hogy a kvantumfizika egy olyan tudományág, ami a boldogságunkért is felelős! Hiszen a kvantumfizikai kísérlet megerősít minket abban, hogy a gondolatainkkal bármit megváltoztathatunk. Befolyásolni tudjuk a környezetünket amiben élünk, de befolyásolni tudjuk, így a jövőnket is!

A tanítók, mesterek már évezredek óta így élnek. Megdöbbentő, de ők ezt mindenféle kísérletek nélkül tudták és tanították régen és napjainkban is. Képesek vagyunk átformálni, az életünk eseményeit, csak rajtunk múlik, hogy hogyan gondolkozunk, hogyan érzünk, mert ezek a gondolatok, lesznek felelősek a céljaink megvalósításáért. Minden csak rajtunk múlik.

Ha hiszünk a legfontosabb vágyainkban, akkor egy hullám a kvantummezőben csak arra vár, hogy megvalósítsa a vágyainkat. Mi vagyunk a sorsunk, a boldogságunk és a sikereink irányítója.

Tudtad, hogy a tudomány jelenlegi technikai fejlettségi szintje lehetővé teszi, hogy a Kvantumfizikát saját egészségünk védelme érdekében felhasználjuk? Kérlek írj, ha érdekel a lehetőség: vegtelenvalasztasok@gmail.com

„Egy olyan univerzum részei vagyunk, mely folyamatosan épül. Rajtunk keresztül, az univerzum figyeli és építi önmagát.” John Wheeler, fizikus.

Kétrés kísérlet, a KLASSZIKUS: A kvantumobjektumok lehetőségként létező transzcendens hullámok, de amikor megfigyeljük őket, egy helyre lokalizálódó részecskékké omlanak össze. A kétrés-kísérlet gyönyörűen megmutatja, hogyan is változik az elektronok mozgása a megfigyelés hatására.

A kisfilm itt nézhető meg: https://www.youtube.com/watch?v=9RrBerbbhMw&feature=youtu.be&ab_channel=T%C3%B3thGergelyJ%C3%B3zsef

Niels Bohr magyarázata a kísérlet furcsa kimeneteléről: ha egy „részecskemérő berendezéssel” megfigyeljük az elektront, akkor az elektron útját meghatározni kívánó szándékunkkal azt érjük el, hogy a hullámot részecskévé tesszük. Azaz a kvantumobjektumok hullám-, és részecsketermészete egymást kiegészítő tulajdonság, egy adott kísérleti elrendezéssel vagy csak a hullám-, vagy csak a részecsketermészete mérhető.

A víz üzenetei Dr. Masaru Emoto kísérleteiben nem-fizikai hatásoknak kitett víz fagyott kristályairól mutat be képeket.

Eleinte zenével „kezelte” a vízkristályokat, Beethoventől a Heavy metálig, majd lefényképezte az eredményt.  Miután látta, hogy a víz kristályszerkezetében változások álltak be, áttért a tudatosság vizsgálatára, pozitív és negatív emberi érzelmekkel ellátott címkéket ragasztott az üvegekre.

Azok a vízminták, amikre pozitív üzeneteket ragasztott gyönyörű kristályokat alakítottak ki, amikre negatívat, azok torzzá és rondává változtak. Érdemes elgondolkodni azon, hogy testünk mintegy 70%-át víz alkotja, vajon mit teszünk a gondolatainkkal?

Fotó: https://kizziwalob.blogspot.com/2019/07/masaru-emoto-water-experiment.html

the-beatles-yesterday

Fotó: The Beatles – Yesterday – masaru-emoto.net

Forrás: Wikipedia, Dr. Amit Goswami: Képzelt ablak c. könyv – Édesvíz kiadó 2005, William Arnzt: Mi a füttyöt tudunk!? – EzVAn Kiadó 2007

Kvantum technológia? Vajon hozzájárulás lehet a mindennapi élethez? Mi van, ha míg a tudatos elméd kitalálja a dolgokat, a megvalósuláson gondolkodik, addig tudatalattid képes a gyorsabb információ befogadására? Változás az élet számos területén. Tudósok, orvosok kutató munkájának köszönhetően elérhető.

Minden ember egyedi, egyedi ujjlenyomattal, szem írisszel,  hanggal. Ha van kedved, nézd meg az “Emberfeletti – A láthatóvá tett láthatatlan (2020)” filmet. Elképesztő, hogy a kutatások már hová eljuttatták az emberiséget. Érdekes és izgalmas. Felkeltette érdeklődésed? Itt jelezd kérlek: vegtelenvalasztasok@gmail.com

"Az élet igazi trükkje az, 
hogy ne az ismertben, 
hanem a rejtélyben időzz!"
Fred Alan Wolf

Mi van, ha tudatosan okos vagy, tudatalattiban szuper okos? Az univerzum folyamatosan tágul és az elérhető eszközök is.

„Ha meg akarod érteni a világot, gondolkozz energiában, rezgésben és frekvenciában!”

Nikola Tesla

Íme egy elképesztő hangszer, nemrégiben láttam és megosztom veletek, hogy mennyi újdonság van már a világunkban, ami elsőre lehet felfoghatatlan: 

Illényi Katica a theremin nevű elektromos hangszeren játszik, ami a fizika törvényei alapján működik. Játék közben elektromágneses tér keletkezik a hangszeren található 2 antenna között és ebben, a szem számára üres térben helyezkednek el a hangok. A hangerőt, a hangmagasságot úgy tudja megváltoztatni, ha ebben a térben mozgatja kezeit. Nehéz pontosan eltalálni a hangokat, mivel azoknak a helyét nem látni, hiszen a levegőben játszik. Ez az egyetlen olyan hangszer a világon, amit úgy szólaltatnak meg, hogy a hangszert sehol sem érintik.

https://www.youtube.com/watch?v=lY7sXKGZl2w&fbclid=IwAR2d-yfaJWpauafHEBwNWUvoAiBRMqTr8DZEvGhIbGBLPnXnBNQx7fH9RP4&ab_channel=KaticaIll%C3%A9nyi

Videó: Garjajev mátrix, avagy a hullámgenetika, mint gyógyító módszer. A professzor azt mondja, “Mi csak az anyag hatást gyakorló információs lényegét használjuk. Amikor az ember befogadja az anyag kvantumegyenértékét, ugyanaz a hatás éri, mintha ginzenget használna. Micsoda újdonság, milyen jövőbemutató.

Jogi nyilatkozat: A honlapon található összes információ hátterében, meglévő kutatások, gyógynövények, esszenciális olajok, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, növényi összetevők történelmi használata és alkalmazása, valamint az energiával, kvantum fizikával, hipnoterápiával, biológiával, kémiával és emberi érzelmekkel kapcsolatos tanulmányok állnak. Az itt található információk kommentárul és véleményül szolgálnak, amiket a szólásszabadság törvényei védenek. Ezen információk nagy része személyes tapasztalatokon, valamint a jelenlegi tudomány értelmezésén alapul és nem hivatott semmilyen szakmai tanácsot helyettesíteni és a bemutatott termékek vagy szolgáltatások sem hivatottak semmilyen betegséget diagnosztizálni, kezelni, gyógyítani vagy megelőzni.

A tudomány jelenlegi technikai fejlettségi szintje lehetővé teszi, hogy a Kvantumfizikát saját egészségünk védelme érdekében felhasználjuk. Tudtad? Felveheted velem a kapcsolatot itt: vegtelenvalasztasok@gmail.com

A kvantummező nem arra reagál, amit akarunk, hanem arra, akik éppen vagyunk.” (Joe Dispenza)

Az Access Consciusness http://vegtelenvalasztasok.hu/ a Healy http://vegtelenvalasztasok.hu/healy-az-en-szuperhosom/ az Elengedés (Sedona módszer)  http://vegtelenvalasztasok.hu/elengedes-sedona-modszer/  mind, más-más módokon járul hozzá a “nagy egészhez” az életben.

Egyre több ajtó, lehetőség nyílik ki előttem, boldogabb a létezésem, több a tér, amiből a mindennapjaimat élem. Ha adódik nehézség egyszerűbben tudok rálátni és új választásokat meghozni, a korábban történtek, mint ajándékok befogadásával.

Ráléptem egy olyan útra, amit első körben önmagamért, ezzel együtt és ezen túl a Földbolygóért, az emberekért is választom, hogy invitáljak másokat is, ha szeretnék, a nagyszerűbb életre.

Ha érdekel egy vadi új, elképesztő technológia, aminek úttörői vagyunk, kérd az információt és nézd meg, neked való-e.

vegtelenvalasztasok@gmail.com

“A kvantumtudomány számos lehetséges jövő létét feltételezi életünk minden egyes pillanatában. Ezek a lehetséges jövők készenlétben várakoznak mindaddig, amíg a Jelenben hozott döntéseink és fókuszunk megváltoztatása életre nem kelti őket.

Ahelyett, hogy úgy fogalmazunk, ‘megteremtjük’ saját valóságunkat, pontosabb volna úgy kifejezni magunkat, hogy megteremtjük magunkban azokat a feltételeket, melyekkel ‘Jelenünk fókuszába vonzzunk bizonyos, már létező, jövőbeli kimeneteleket’.

Tehát az új valóságunkat nem létrehozzuk, hiszen az a kvantumelmélet szerint a kvantummezőben már most is jelen van. Helyette a tudatunkkal ennek az Új Valóságnak a frekvenciájára hangolódunk rá, melynek hatására az addigi Valóságunk a kiválasztottnak megfelelően alakul át.” Gregg Braden

Minden rezgés. James Graham Montrose (1612-1650) skót tábornok mondta: “Rezgésből álló világegyetemben élünk, és minden ember, aki e világra születik, rá jellemző rezgést bocsát ki, amely rezgésminőség őt mindenki mástól megkülönbözteti.”

 

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..