Zéró összegű trauma

Segíthet feloldani a visszatérő fájdalmat és traumát a testben, valamint a felhalmozott, összegyűlt traumák hatásait a testen.

Hozzájárulás lehet ismétlődő traumák esetén, amikor hozzászoksz a fájdalomhoz, amivel élsz és még több és több traumát tapasztalsz, amíg elerőtlenedsz.

A zéró összegű trauma feloldja azt, ami a traumát a helyén tartja. Állatoknál is csodálatosan működik.

Ha hozzáadod a látásjavításhoz, akkor feloldhatja a szemek traumatikus tapasztalásait, mint pl. amikor belevillan a fény a szemedbe.

A zéró összegű traumát lehet használni olyan esetekben is, amikor feloldatlan fájdalmak vagy mozgáskorlátozottság áll fenn, aminek hátterében trauma, különösen ismétlődő trauma áll.

Alkalmazható atlétáknál, valamint megerőltető fizikai munkát végzőknél. Az történik, hogy miután elszenvedik a traumát, a test hozzászokik a fájdalom és csökkentett működés új szintjéhez, és ahogy folytatják ezt a tevékenységet, még több traumát okozva a testnek. Mindenféle ismétlődő stressz-rendellenesség is ebbe a kategóriába esik.

Készen állsz arra, hogy elengedj bármilyen és mindenféle traumát, amit a testedbe zártál, és hogy több örömöt és könnyedséget válassz?

Access Consciousness® Testkezelések lista

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..