Idegsejt sejtmemória

Sejtmemória

A sejtmemória testkezelés célja, hogy kikulcsolja a sejteket abból a nézőpontból, amibe beleragadtak, hogy visszamehessenek az eredeti dolgukhoz.

Mindenféle sérülés, heg, trauma – a testen belül és a test felszínén – feloldása, eltüntetése.

Amikor megsérülsz, vagy valamilyen traumát szenvedsz el, akkor annak a traumának az emlékét bezárod a testedbe. Minden alkalommal, amikor hasonló körülményeket tapasztalsz, mint ami megteremtette a traumát, a test újraaktiválja azt, intenzitást vagy fájdalmat teremtve az érintett területen. Ez olyan mintha tulajdonképpen nem is épültél volna fel a traumából. Például, volt egy baleseted, megrándul a térded, a háttérben valamilyen zene szólt. Évekkel később meghallod azt a zenét és a térded elkezd jelezni. Ez egy példája a sejtmemória működésének, a sejt emlékszik a traumára és a hozzá kapcsolódó körülményekre.

A sejtmemória egy hihetetlen dinamikus kezelés, és látható csodákat tud teremteni, amikor megengeded a testnek, hogy gyógyuljon.

Nagyon könnyű megtanulni, nagyon könnyű alkalmazni, egy 3 órás tanfolyam képessé tesz, hogy feloldd a traumát az emberek testeiből, könnyedebben, mint azt valaha elképzelted.

A sejtmemória a sejtek kinyitásáról szól, abból a nézőpontból, amibe be vannak ragadva, hogy vissza tudjanak menni azt tenni, ami a feladatuk. Visszaállítja a megfelelő működését a sejteknek.

Szeretnél egy egyedi egységközösséget a testeddel, több könnyedséget és kevesebb fájdalmat teremtve és hogy meglegyen a választásod, hogy teljesen máshogy nézz Te ki?

Amikor a sejtmemória “teremtés pontja fordulj”-t futtatjuk, akkor kinyitjuk a disszharmonikus memóriáját a sejtnek, kitöröljük a trauma memóriáját, emlékezetét, amit a sejt nem engedett el.

Rendkívül erőteljes állatoknál, úgy ahogy embereknél is.

Access Consciousness® Testkezelések lista

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..