Üzenet a bébi unikornishoz

Dr. Dain Heer egy barátja kislányának születésekor jött elő az Üzenet a bébi unikornishoz ötletével, hogy emlékeztessen a korlátlan potenciálra, amelyet születésünkkor mindannyian magunkkal hozunk erre a világra. A történet társszerzője Katarina Wallentin, az illusztrációkat pedig Nathalie Beauvois készítette. Mindannyian azt remélik, hogy bébi unikornisok generációit inspirálhatják arra, hogy kérdőjelezzék meg mindazt, amit a lehetőségeiknek hisznek.

“Mi lenne, ha a gyerekeknek születésük pillanatában elmondanák, hogy milyen hatalmas ajándékok? Hogy bármivé válhatnak és bármit tehetnek, amit csak akarnak? Mi lenne, ha naponta elmondanánk a gyerekeknek, hogy mennyire hálásak vagyunk a létezésükért? Mit tudnának akkor teremteni? Mi lenne akkor lehetséges?”, teszi fel a kérdést Heer.

“Wallentin is így gondolja. “”Ha egyetlen dolog lenne, amit odaajándékozhatnék a lányomnak, az lenne, hogy minden kétséget kizárólag tudja, hogy ő nem csak hogy elég, hanem egyedi, tökéletes, lenyűgöző, és nagyon szeretik. Ez alapvetőnek tűnik, ennek tudása mégis varázslatot hoz létre. Nagy varázslatot””, mondja. “

Könnyű olvasmány kitűnő illusztrációkkal. Az üzenet a bébi unikornishoz mindarról a varázslatról és lehetőségekről szól, mely jelen van gyönyörű bolygónkon, ahol csak a saját képzeletünk szabhat határokat számunkra.

Kukkants bele Te is:

Kritikák

A lehetőségek végtelenek az Üzenet a bébi unikornisnak című könyvvel Jaime Michelle

A kutatások szerint a gyermekek önértékelése öt éves korukig kifejlődik, ami miatt a korai évek kritikusak a fejlődésükhöz és ahhoz, hogy képesek legyenek megőrizni a magabiztosságukat. Imádok a gyerekeimnek olvasni, és olyan történeteket megosztani velük, amelyből tanulhatnak valamit.

Egy újonnan kiadott könyv, az Üzenet a bébi unikornisnak, segít megláttatni és megértetni a gyerekekkel egyedülálló képességeiket és hozzájárulásukat a világhoz, és a lehetőségeket, amelyek egész életükben rendelkezésükre állnak.

Az újító gondolkodóként, szerzőként és szónokként ismert Dr Dain Heer ezzel a könyvvel emlékeztet arra a korlátlan potenciálra, amellyel mindannyian ide születünk erre a világra.

“Születésed pillanatától megmondják, hogy hogyan kell beilleszkedni ebbe a valóságba. Megtanítják, hogyan ítélkezz. Megtanítják, hogyan különülj el másoktól és hogyan hibáztasd magad, hogyan próbálj győzni, hogyan ne veszíts, és hogyan csináld jól a dolgokat.” — mondja Heer. “Óvodáskorunkra kialakul egy olyan önértékelésünk, amely ezeken a külső ítéleteken alapul. Már ekkor elkezdjük elfelejteni, hogy ki is az, akinek valójában ismerjük magunkat.”

A könnyen olvasható és tökéletesen illusztrált Üzenet a bébi unikornishoz a gyönyörű bolygónkon meglévő varázslatról és a lehetőségekről szól, ahol csak a képzeletünk korlátolhat bennünket. A könyv színei és élénk képei egyszerűen mókásak és élvezhetők. Egész biztos, hogy megragadják az olvasó figyelmét.

A lányom 7 éves, és az önértékelés elég kényes téma ebben a korban. Bármi letörheti egy pillanat alatt. Rajtunk múlik, hogy segítsünk nekik látni és kifejleszteni az önbizalmukat. Minden gyerek különleges a maga egyedi módján, és szerintem ez a könyv segíthet nekik meglátni ezt.

Kötelező olvasmány minden kisgyermekes anyukának és kismamának, és tökéletes tartozéka minden gyerek könyvespolcának.

Képzeld csak el, mi teremtődhetne, ha minden nap elmondanád gyermekednek, hogy mennyire hálás vagy érte. Hogy támogatod őt, és mindig ott leszel neki az élet őrült hullámvasútján.   Erről szól ez a könyv!

Mert olvasni öröm…

Befektetésed, a könyv ára: 7500 Ft.

Ha hozzá szeretnél jutni életreszóló, saját példányodhoz, itt felveheted velünk a kapcsolatot:

E-mail: vegtelenvalasztasok@gmail.com

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..