4 kulcs a gondolkodás öröméhez

A legtöbben a gondolkodást mentális önkielégítésként használják és a gondolkodás lényege számukra, hogy valamiféle következtetésre jussanak.

A gondolkodás igazi öröme az, amikor amit mondasz és amit gondolsz elkezd egy éberséget adni arról, hogy mik a nagyobb lehetőségek, és ez által többet tudsz teremteni az életedben mint valaha.

A 4 kulcs a gondolkodás öröméhez:
a kérdés,
a választás,
a lehetőség
és a hozzájárulás.

A választás, a lehetőségek, a kérdés és a hozzájárulás fogja megadni számodra azt az örömöt, amire mindig is vágytál, de sosem választottad.

Hogy miért nem választottad?
1. Nem tudtad, hogy ez egy választás.
2. Mindenki más életét próbáltad megjavítani.
3. Próbáltad megjavítani az életedet, mert azt feltételezted, hogy nem működik.
4. Túlságosan lefoglaltak más dolgok és az arról való gondolkodás, hogy valami mást csináljál.

Ez mind az a mentális önkielégítés, ami megállít abban, hogy választásaid és lehetőségeid legyenek, amikkel valójában rendelkezhetnél.

A gondolkodás öröme azzal kezdődik, hogy kérdéseket tegyél fel ahelyett, hogy folyamatosan következtetésekbe mész bele azzal a szituációval kapcsolatban, amit meg szeretnél változtatni.

* Milyen választásom van itt?
* Mit tudok megváltoztatni?
* Milyen lehetőségek vannak itt?
* Milyen kérdéseket tehetek fel?
* Milyen hozzájárulás lehetek én és milyen hozzájárulást tudok befogadni, hogy ez megváltozzon?

Akkor jelennek meg nagyobb lehetőségek, amikor elkezdesz egy fenomenális életet választani.

A fenomenális élet az, ahol mindent megkapsz, amit csak szeretnél, ahol minden amit kérsz eljut hozzád, ahol minden amit élvezel érted történik, ahol minden ami érdekel az élvezetes és örömteli. Lehet olyan fenomenális életed, amiben bármihez is érsz az megváltoztatja a világot.

Hajlandó vagy arra, hogy a gondolkodás öröme hozzájáruljon ahhoz, hogy egy fenomenális életet teremtsél? Vagy jobban tetszik a normális élet, amit választasz?

Milyen energia, térűr és tudatosság tudsz Te és a tested lenni, hogy végtelen kérdés, választás, lehetőség és hozzájárulás legyél az örökkévalóságon át?

Ha ezt a kérdést 30 napon keresztül minden nap felteszed új lehetőségeket fogsz megnyitni, és a lehetőségeid új választásokat fognak előhozni, és a választásaid jobban hozzá fognak járulni, hogy azt az életet éljed, amire vágysz.

Üdvözöllek a gondolkodás valódi örömében!

Eredeti cikk: https://garymdouglas.com/4-keys-to-the-joy-of-thinking

Fordította: Dienes Maja