Hogyan válj pénzzé munkafüzet - Gary Douglas

3 lépés anyagi valóságod megteremtéséhez

Mi van akkor, ha nem a bankszámlád diktálja azt, hogy mi mindent teremthetsz meg anyagi helyzetedet?

Amikor bankszámládra tekintesz, mi jut eszedbe legelőször? Olyan sokan azonnal elkezdenek ítélkezni a lehetőségükre álló összeg fölött, és ahelyett, hogy hálát adnának azért a pénzért, amelyet megteremtettek, és ami éppen a bankszámlájukon található, nem tartják kielégítőnek.

Az ítélkezések további ítélkezéseket teremtenek, és nem pénzt. A hála több hálát teremt, és többet abból, amit megköszönhetsz.

Mi van akkor, ha anyagi valóságod teremtésének első lépése az aktuális kiindulópontodnak ismerete, és ezt tíz másodpercen belül képes vagy megváltoztatni?

  1. lépés – Aktuális anyagi helyzeted ismerete

Mi van akkor, ha új anyagi valóságod teremtésének első lépése az, hogy hajlandó vagy őszinte lenni önmagadhoz? Légy tudatában, hogy mindenen képes vagy változtatni,  amint tudatában vagy, és vállalod, hogy jelened teremtője vagy.

Írj fel mindent, amire költesz: rezsi, élelmiszer, autóköltségeid, ruhák, stb. Aztán írd fel, általában miként jutsz pénzhez: munkabéred, családodtól kapott pénz, minden, ahonnan általában pénzt hozol életedbe. És most mindenért adj hálát.

  1. lépés – Tudatosítsd a pénzre vonatkozó vágyaidat

Írd le, mit szeretnél megszerezni és életedhez hozzáadni. Ebbe beletartozhatnak az imént felsorolt napi kiadások, és bármi más ezeken kívül:  kezdve a képzésekkel, utazásokkal, kényeztetésekkel, bármivel, amivel életedhez hozzájárulnál. Add össze. Aztán add hozzá a  kapott összeg 10 %-át – evvel önmagadat honorálva, és az összeg 10 %-át olyan tételekre, amit eddig sosem vettél figyelembe.

  1. lépés – Tégy fel kérdéseket

Miután tudatosult benned, mivel rendelkezel pillanatnyilag és mit szeretnél teremteni, tégy fel kérdéseket. A kérdések megváltoztatják a lehetséges dolgok energiáját, és tudatosítják benned, mi mindent érhetsz még el. A kérdések lehetővé teszik az univerzumnak, hogy hozzájárulhasson az életedhez és ahhoz, amit kérsz.

Milyennek tartom magam a jelenleg rendelkezésemre álló pénz alapján?

Milyen végtelen lehetőségeket nem vettem eddig észre?

Milyen kérdésnek kell lennem ahhoz, hogy teljes könnyedséggel más valóságot teremthessek?

Mit választhatok most ahhoz, hogy mindezt megváltoztassam?

Milyen tudatosságra van szükségem ahhoz, hogy mindezt megváltoztassam?

Mindegyik kérdés után mondd ezt: „Hajlandó vagyok mindent elpusztítani és megnemteremtetté tenni……. Helyes, helytelen…..”

Mi van akkor, ha az, amit eddig választottál, nincs hatással arra, ami a  jövőben lehetséges és megteremthető?

Forrás3 Steps to Creating Your Financial Reality

Fordította: Kaposi Luca (valaszthatsz.com)