2 eszköz arra, hogy kikerülj az “Én rossz vagyok” energia örvényéből

2 eszköz arra, hogy kikerülj az “Én rossz vagyok” energia örvényéből

Dr. Lisa Cooney

decorative-1359974__180Valaha érezted azt,hogy beleragadtál az Én nem vagyok jó örvényébe?

Hát ott lenni nem éppen a legmókásabb hely. Ez tele van önítélkezéssel és öngyűlölettel. Ez az a hely, ahol a rosszallás és a konklúzió dolgozik.

Az Én rossz vagyok energiaörvény (vortex) energiát szív el tőled, a teredtől, a kapcsolataidtól, a pénzáramlásodtól. Semmi nem tűnik lehetségesnek és ezáltal úgy tűnik, hogy a fenomenális élet olyan, mint egy vágyálom.

Az Én rossz vagyok vortexe egy nagyon általános “állapot” azoknak az embereknek, akiknek az életeben jelen volt a bántalmazása bármely formájának a megtapasztalása. Úgy tűnik, hogy egy eléggé általános emberi (humanoid) “járvánnyá vált”.

Mit kell tenned, hogy kikerülj ebből az állapotból?

mágus2Kérdezd meg magadtól: Mi a jó velem kapcsolatban, amit nem veszek észre?

Ahelyett, hogy választ keresnél, légy éber! Mi az az energia, ami ilyenkor megjelenik, felerősödik, amikor felteszed ezt a kérdést önmagadnak? Érzékelsz könnyebbséget a testedben?

Tedd fel ezt a kérdésed a nap folyamán többször önmagadnak, főleg akkor, amikor rajtakapod magad azon, hogy ebben az “Én rossz vagyok” állapotban vagy.

Szintén kérdezheted: Mi a jó ezzel kapcsolatban, amit nem veszek észre?

Használhatod ezt a kérdést bármilyen szituációban, amiben jelen van a “rosszaság” vagy nem tetsző helyzet, ami beindítja ezt az “Én nem vagyok jó” érzést benned.

Mi más lehetséges számodra amikor kikerülsz ebből az “Én nem vagyok jó” energia örvényből és belekerülsz az “Én jó vagyok” állapotba?

Mi van ha a fenomenális élet nem csak egy vágyálom?

Forrás: http://drlisacooney.com/tell-it-blog/2-tools-to-get-out-of-the-vortex-of-wrongness/

Köszönet a fordításért Kozák Anikó Access Bars facilitátornak – Arany Dandelion